Interviu exclusiv cu Chloë Sevigny de la Zalando

În lumea modei, există personalități care transcend tendințele efemere și devin veritabile iconuri ale stilului. Chloë Sevigny este una dintre acele personalități care au cucerit lumea modei prin autenticitatea sa, rafinamentul stilistic și abordarea neconvențională. Zalando, liderul european în comerțul online de modă și lifestyle, a avut onoarea de a realiza un interviu exclusiv cu această artistă versatilă și fashion icon. Vom explora împreună cu Chloë Sevigny poveștile din spatele alegerilor sale vestimentare, influențele sale în modă și relația cu Zalando.

Zalando: Chloë, suntem încântați să avem ocazia de a discuta cu tine astăzi despre moda ta și colaborarea cu Zalando. În ce fel moda a devenit o expresie a personalității tale unice?

Chloë Sevigny: Moda este o formă de artă pe care o porti pe tine și pe care o împărtășești cu lumea. Pentru mine, este o modalitate de a-mi exprima individualitatea și creativitatea. Îmi place să explorez diferite stiluri, să mă joc cu tendințele și să îmbrățișez autenticitatea în tot ceea ce port. Cred că fiecare piesă vestimentară spune o poveste și reflectă o parte din personalitatea noastră.

Zalando: Cum a evoluat stilul tău de-a lungul anilor și care au fost principalele influențe în construirea acestuia?

Chloë Sevigny: Stilul meu a evoluat odată cu experiențele mele de viață și cu schimbările din industria modei. Încă de la începuturile mele în lumea modei, am fost atrasă de estetica nonconformistă și eclectică. Mă inspiră arta, cultura pop, filmele și strada. Îmi place să amestec elemente clasice cu cele moderne și să creez un echilibru între eleganță și excentricitate.

Zalando: Ai colaborat cu Zalando pentru a-ți crea propria colecție. Cum ai abordat acest proiect și care a fost sursa de inspirație pentru această linie vestimentară?

Chloë Sevigny: Colaborarea cu Zalando a fost o experiență minunată și provocatoare. Am vrut să creez o colecție care să reflecte autenticitatea și diversitatea, să ofere opțiuni pentru oricine se simte inspirat de modă. Am fost inspirată de stilul urban, dar și de influențe vintage și boeme. Fiecare piesă a fost creată cu atenție la detalii și cu dorința de a oferi oamenilor posibilitatea de a-și exprima individualitatea.

Zalando: Cum vezi evoluția modei în era digitală, în special în contextul comerțului online?

Chloë Sevigny: Moda în era digitală a adus o schimbare semnificativă în modul în care oamenii percep și achiziționează hainele. Comerțul online oferă acces la o varietate imensă de branduri și stiluri din întreaga lume, făcând moda mai accesibilă și diversificată. Este o evoluție interesantă, dar cred că există totuși o importanță deosebită în experiența fizică a cumpărăturilor și în conexiunea directă cu hainele.

Zalando: Care sunt sfaturile tale pentru cei care își doresc să-și dezvolte propriul stil autentic?

Chloë Sevigny: Sfatul meu principal ar fi să fii curajos și să îți urmezi intuiția. Experimentează cu diferite stiluri, fă-ți propria călătorie în lumea modei și descoperă ce te face să te simți bine în pielea ta. Nu există reguli rigide în modă, iar autenticitatea ta este cea care va face întotdeauna diferența.

Zalando: Care este piesa vestimentară sau accesoriul tău preferat din colecția ta cu Zalando și de ce?

Chloë Sevigny: Este dificil să aleg doar una, dar cred că rochia lungă cu imprimeu floral este una dintre piesele mele preferate. Este versatilă, feminină și poate fi adaptată pentru o varietate de ocazii. Ador cum poate fi purtată atât ziua, cât și seara, și cum emană acea eleganță relaxată pe care o caut mereu în haine.

Zalando: Ce proiecte viitoare în domeniul modei te entuziasmează cel mai mult?

Chloë Sevigny: Sunt mereu deschisă la noi provocări și colaborări. Îmi doresc să explorez și mai mult aspecte inovatoare ale modei și să contribui la crearea unor experiențe unice pentru iubitorii de modă.

Chloë Sevigny rămâne un reper al stilului, iar colaborarea sa cu Zalando aduce o colecție care reflectă autenticitatea și eleganța contemporană. Mulțumim Chloë pentru timpul acordat și pentru că ne-a oferit o privire în lumea sa creativă și plină de farmec. Suntem entuziasmați să vedem cum va continua să inspire și să redefinească moda în viitorul său creativ. 👗✨🌟

About the Author: Ovidiu

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *