Horror și frică: Top filme înfricoșătoare pe Netflix în 2023

În fiecare an, Netflix adaugă noi filme de groază la colecția sa, oferind publicului o varietate de opțiuni pentru a-și satisface pofta de frică și suspans. În 2023, platforma a continuat să impresioneze fanii genului horror cu o selecție de filme înfricoșătoare care promit să ridice pulsul și să provoace coșmaruri. Astăzi, vom explora câteva dintre cele mai înspăimântătoare filme disponibile pe Netflix în 2023.

1. „The Haunting of Hill House” (2018):

Această serie de televiziune horror, creată de Mike Flanagan, este o adaptare modernă și încântătoare a romanului clasic al lui Shirley Jackson. Cu o poveste captivantă și scene de groază înfricoșătoare, acest serial oferă o experiență intensă și emoționantă pentru fanii genului horror.

2. „Hereditary” (2018):

Regizat de Ari Aster, acest film horror psihologic urmărește povestea unei familii care se confruntă cu evenimente supranaturale și întunecate după moartea mamei lor. Cu o atmosferă încărcată de tensiune și momente înspăimântătoare, acest film a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate filme de groază ale ultimilor ani.

3. „Bird Box” (2018):

Acest thriller supranatural urmărește povestea unei mame care încearcă să-și protejeze copiii de o forță misterioasă și malefică care determină oamenii să-și ia propriile vieți. Cu o interpretare remarcabilă a lui Sandra Bullock în rolul principal și o poveste tensionată, acest film a captivat publicul și a devenit un fenomen cultural.

4. „The Ritual” (2017):

Acest film horror britanic urmărește povestea a patru prieteni care se aventura într-o pădure suedeză și se confruntă cu forțe malefice și întunecate. Cu o atmosferă tensionată și scene înfricoșătoare, acest film este o alegere perfectă pentru fanii genului horror în căutare de o experiență înspăimântătoare.

5. „Gerald’s Game” (2017):

Bazat pe romanul lui Stephen King, acest film urmărește povestea unei femei care rămâne captivă într-o casă izolată după ce soțul ei moare brusc în timpul unei jocuri sexuale. Cu o interpretare impresionantă a lui Carla Gugino în rolul principal și un scenariu tensionat, acest film oferă o experiență înfricoșătoare și tensionată.

6. „The Perfection” (2018):

Acest thriller psihologic urmărește povestea a două violonceliste care se angajează într-o luptă periculoasă pentru supremație și vendetă. Cu o poveste complexă și răsturnări de situație șocante, acest film oferă o experiență intensă și tulburătoare pentru fanii genului horror.

7. „The Babysitter” (2017):

Acest film de groază-comedie urmărește povestea unui băiat de 12 ani care descoperă că babysittera lui este membră a unui cult satanic și încearcă să-l sacrifice. Cu umor negru și scene de acțiune explozive, acest film oferă o abordare neconvențională și distractivă a genului horror.

8. „1922” (2017):

Bazat pe o povestire a lui Stephen King, acest film urmărește povestea unui fermier care comite un omucidere brutală și este hărțuit de consecințele acțiunilor sale. Cu o atmosferă sumbră și tensionată, acest film oferă o privire tulburătoare în psihologia crimelor și a remușcărilor.

9. „The Autopsy of Jane Doe” (2016):

Acest film horror supranatural urmărește povestea a doi medici legiști care descoperă un cadavru misterios și încep să experimenteze fenomene paranormale în timpul autopsiei. Cu o atmosferă tensionată și momente înspăimântătoare, acest film oferă o experiență înfricoșătoare și captivantă.

10. „The Witch” (2015):

Acest film horror psihologic urmărește povestea unei familii puritane din Noua Anglie care se confruntă cu forțe malefice și întunecate după ce se mută într-o fermă izolată. Cu o atmosferă sumbră și o interpretare remarcabilă a actorilor, acest film este o explorare profundă a superstițiilor și fricilor din trecut.

Acestea sunt doar câteva dintre filmele înfricoșătoare pe care le puteți găsi pe Netflix în 2023. Indiferent de preferințele dvs. în materie de groază, platforma de streaming oferă o varietate de opțiuni care promit să vă ridice pulsul și să vă provoace coșmaruri. Așadar, luați-vă curajul și pregătiți-vă să vă bucurați de o experiență de neuitat în lumea horror-ului!

About the Author: Ovidiu

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *